Self hosted devices are not updating

stepankuklis
Posts: 7
Joined: Fri Nov 24, 2023 12:43 pm

Post

It works! Thank you very much. I suppose you would tell me, but still, I have to ask - is there some other zero-touch process to do this? Some of the devices are in hard-to-reach places..
stepankuklis
Posts: 7
Joined: Fri Nov 24, 2023 12:43 pm

Post

Oh I see in the newer 2.8.58 FW there is button for switching to config mode.. On the 2.7.0 on which I have most devices is not..
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

In this case, you must switch devices manually by pressing the button for at least 5 seconds.

Return to “Help”