Adding Supla Devices to SuplaRaspberryCloud

Post Reply
JGellert
Posts: 3
Joined: Thu Oct 15, 2020 9:31 pm

Fri Oct 16, 2020 6:42 am

Hello,
I wanted to create my own Supla Cloud which is running from a raspberrypi zero W.I got to the point that everything starts up ,i can log in into the cloud ,but whenever i try to add a supla device(configuring directly the device to point to the raspberry) i get the following error message on the device:
Connecting....,Protocol version error,WiFi
Connecting....,Protocol version error,WiFi
Connecting....,Protocol version error,WiFi
Connecting....,Protocol version error,WiFi

I have the latest supla docker which is available ,also i upgraded the supla device to the latest firmaware 2.7.24.

What i`m doing wrong?I`m a newbie in supla...
User avatar
pzygmunt
Posts: 9401
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Oct 16, 2020 7:30 am

Update the server to the latest version
JGellert
Posts: 3
Joined: Thu Oct 15, 2020 9:31 pm

Fri Oct 16, 2020 8:32 am

I runned the following command:
cd supla-docker
git pull
./supla.sh upgrade

Still the same issue.
Is there another way to update the server?
User avatar
pzygmunt
Posts: 9401
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Oct 16, 2020 8:51 am

Have you restarted the containers?
What version of the cloud do you see when logging in?
JGellert
Posts: 3
Joined: Thu Oct 15, 2020 9:31 pm

Fri Oct 16, 2020 9:58 am

So i managed to solve the problem.Something was not up to date for sure the server.
I modified inside the docker compose arm file the version of the image which was pulling from the docker site.
After upgrading i managed to add the device inside the local cloud.Maybe somebody should update on github in order to be able to take the latest image from docker.I will try to leave a note or something.

Thanks for the help!
Post Reply

Return to “Help”